Uit het gastenboek

Wat onze gasten over Osterglocken schrijven

Wat een bomen, groot, klein en nog enkele heel klein. Ik was hier al in de lente tussen de osterglocken en nu in putje zomer met regen, mist en een streepje zon... het is heerlijk toeven in Osterglocken... Veerle (B)

Het is hier stil, er is een grote tuin, het is vlakbij het bos, er zijn mooie vogels, dieren, ik ben hier heel graag... Nadia(B)

Onze kinderen en kleinkinderen voelden zich hier direct thuis en ook buiten was er veel ruimte om zich volop uit te leven. Het hoogtepunt voor de kinderen was wel de railbike... Hilde en Andre (B)

We hebben genoten van de railbikes, de wafels, de prachtige natuur... Monique en Eric (B)

Jullie hebben hier een mooie plek gevonden voor ons. God leeft niet meer in frankrijk maar koos voor Küchelscheid, een wijze keuze van Hem... Riet en Luc (B)

Het huis, de omgeving, de bossen en de rust blijven in onze herinnering ... Anny en Luc (B)

Een magnifieke omgeving met voor elk wat wils maakt het vakantieplaatje compleet... familie Z uit Amsterdam

Wij genoten hier met volle teugen van het uniek mooi landschap getooid in schitterende herfstkleuren. De zon deed ongelooflijk haar best en de temperaturen klommen tot 23°!... Noëlla en Raf (B)

Ik heb intens genoten van het huis, de natuur, de rust en de vele uitstapjes... Geert (B)

Osterglocken is een aanrader en die boodschap zullen we met plezier uitdragen... Geertrui en Rik (B)

We hebben volop genoten van de rust, de warmte en de ping-pongtafel... Nina en co(Nl)

We had a great weekend with much laughter...Henriette (Denmark)

We hebben genoten en een heel gezellig Sinterklaasweekend gehad... Dini, Bob en co (Nl)

Ik weet nu hoe het hier is in de winter en ik ben benieuwd hoe het hier is in de zomer... Viv en co (B)

2de kerst: 15 cm sneeuw, -8°, besneeuwde dennenbossen, wandelen, met de slee op de Vennbahn, in het woud dierensporen zoeken, gezellig zachte matrassen... Sarah en co (B)

Weekendje doorgebracht in een mooi en zeer praktisch “gasthuis”... Iene en Carl (B)

Op en top genieten van dit prachtig huis met de allures van het huis van Pipi Langkous, aldus de kinderen... fam R&G (B)

Villa kakelbont een succes: de bedden, de keuken (met zoveel apparaten), de pingpongtafel, de klok in de living, de schoenenvakjes, de schommel en de goal, de badkamerradio, wifi, de tuin, de Garfieldboekjes, de vegetarische recepten... Jeanneke en co (B)

Alles is hier bijzonder meegevallen, het huis, de omgeving, het weer, kortom we hebben ervan genoten... Nicole, Guy en co

De 6 ladies hebben hier genoten van een onvergetelijke tijd... we gaan jullie huis zeker aanbevelen...  Veerle, Martine, Hilde en co

Wij begonnen deze familieweek in de regen, maar dit hield ons niet tegen om 10-tallen kilometers te wandelen en te fietsen in deze wondermooie natuur. Vanaf de 2de helft was ook de zon van de partij...Emma, Jens en co

Reuze weekend gehad. Prachtige en propere locatie. Van mondreklame mag je op me rekenen...Kurt

We hebben 2 super vakantieweken gehad in jullie mooie, complete en erg gezellig huis. Het huis is van alle gemakken voorzien, van waaruit we op ons gemak de prachtige omgeving hebben verkend. Er was ruimte voor iedereen en voelden ons echt thuis op vakantie. Fam Verhoeven (NL)

Voor ons de eerste keer met kids in een particulier huis en dat is top bevallen. Fam Kruisinga

De kinderen hebben zich heel goed vermaakt in de speelkelder, buiten in de tuin en we hebben uren spelletjes gedaan. Fam Van den Brink (NL)

Deze keer was het enkel genieten een ganse week lang. De veranda aanbouw is een enorme verrijking van deze mooie vakantiewoning. Volgend jaar deze tijd zijn we hier terug... Fam Vansteenkiste (B)

De kinderen hebben allerlei attracties "georganiseerd" in de tuin, incl supercoole KABELBAAN. Wanneer gaan we weer terug? Dat zegt genoeg! Fam Denissen (NL)

Jullie vakantiehuis was de basis voor een ontspannen vakantie, goede bedden, fijne douche,bad, zeer complete keuken, speelgoed, speeltuin. De omgeving kenden we al en weer uitstapjes gemaakt naar Malmedy, dierenpark van Hellenthal, voor zowel volwassenen als kinderen zeer leuk. Fam Pietersma (NL)